Fullt

Denna vecka har jag haft fullt upp. Jobbet har tagit nästan all tid och resten av tiden har jag spenderat på att vara uppe försent och sörja förlorad sovtid. Alltid lika spännande att man förstör sin vecka med flit men ändå inte förstår varför man är trött och hängig. 

Denna vecka har jag i alla fall haft en underbar kväll/natt med bästa Sara, då vi lagat mat och hängt. Dessutom har jag haft en rolig kväll med underbara Sofia, Jesper och Peter :) Alltid lika kul fast man inte behöver hitta på så mycket att göra och det är skönt :) Så ska det vara!

Fick ett samtal om ett OM skepp som heter Logos Hope, men det ska jag prata mer om en annan dag. Då det är en lång historia. 

Godnatt sov gott 😋 

Nattliga aktiviteter

Inatt blev jag inbjuden till en spontan tripp till kisa. Så kom fram till kisa vid 1 tiden på natten haha 

De blev allt från hundmys, Kapten Morgan, sourz shot och någon typ piggelin shot hehe 

Är oftast inte en spontan människa men den här gången blev det så och det är jag superglad över. Var hos en som jag egentligen bara har följt o haft koll på genom sociala medier och vetat vem de är tack vare att jag gått i skolan i kisa. Kul att få prata och lära känna (lite i alla fall) såhär en natt. Hoppas faktiskt på en fortsatt kontakt och lite bättre vänskap. 

Men jag babblade väl för mycket som vanligt så han blev avskräckt haha, ne då, i nattens dimma tyckte jag ändå att vi hade ett gott snack om mycket. Dock lite lite sömn så det tas igen nu i soffan.


En heldag

Idag öppnade jag på förskolan. Och fast man går upp alldeles för tidigt så är det den skönaste dagen. Man får ju sluta tidigt, extra lyx när det är fredag. 

När jag kom hem började jag direkt fixa mat inför kvällen då familjen bestämt sig för att åka och bada i stan. Vi åkte dit o badade, åkte kana, bubblade o ångbastade lite. Dessutom simmade jag 40 längder (1km). Lite lagom sådär för att känna att man gjort något bra för kroppen oxå. Fick lite tidspress så gjorde 40 längder på 32 minuter. Dock hade jag bara 30 minuter på mig egentligen. Men att ta 2 minuter av personalens städtid gör la ingen skillnad haha 

Nu blir det att mysa ner mig i soffan framför en film innan sömnen ska ta över. 

Varför inte ta en dag i taget och se vart det för oss...

En blogg för att kunna skriva av mig vad som hänt under dagarna och hur jag tänker och mår. Mer för min egna skull, men ni är välkomna att läsa, tycka till och dela med er av tankar och åsikter.

RSS 2.0